Kortgeleden zijn er video-opnames gemaakt in de studio van Radio de Glazen Stad, hiermee krijgt u een beeld wie de presentators, initiatiefnemers en technici zijn. RITV heeft deze opname en productie verzorgd.  Klik hierboven om de video af te spelen.

0 1

21 september 2017

Welkom bij de vernieuwde website van Radio de Glazen Stad met een nieuwe look. Vanaf nu zoals het genoemd wordt met een CMS, functioneel biedt dit veel meer mogelijkheden en is het ook gemakkelijker de website actueel te houden. Veel plezier met het beluisteren en bekijken van de website.  

Vanaf 6 augustus staat iedere zondag in het teken van de Nederlandstalige muziek, vanaf 9.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds brengen Rob Ouwers, Rienke Ouwers en Peter van Zon de beste muziek van Nederlandse bodem.

Internetradio radio de Glazen Stad is geboren uit de gelijknamige vrije radio die in de tachtiger jaren uitzond voor de regio Groot Westland op de FM band. Door vele inbeslagnames werd het in 1985 onmogelijk gemaakt de uitzendingen voort te zetten en werd er een punt achter gezet. Enkele jaren geleden werd er voorzichtig begonnen […]


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST