Leo de Groot

Al in mijn jonge jaren was ik geïnteresseerd in radio stations en muziek draaien. Volgde de meeste radio stations op de voet. Totdat er naast het tuinbouwbedrijf van een goede vriend een radiomast werd geplaats. Dit was de radiomast van Radio West( uit het Westland) Via de eigenaar van de kwekerij waar de zendmast was geplaats ben ik in contact gekomen met Radio west.

Vanaf dat moment gestart met het maken van non-stop programma`s de studio was gevestigd bijna naast het politiebureau in Monster. Je geloofd het niet maar er werden daar zelf zenders getest!!!

Nadat er gestart werd met live uitzendingen ben ik toen onder de naam Leo de Groot ook live programma`s gaan maken. De uitzendingen vonden plaats uit het centrum van Monster en werden toen door gezonden naar een hoofdzender. Uiteindelijk werden we een aantal keren achter elkaar opgepakt en hebben we besloten dat door gaan toen geen zin had.

Na die tijd heb ik nog een aantal programma`s voor het oude radio de Glazen Stad mogen maken, totdat ook zij het besluit namen om te stoppen.

Toen er na 30 jaar weer een reünie was van het “oude radio de glazen stad” heb ik me weer gemeld om programma`s te maken voor het internet radio station ”radio de Glazen Stad”.

NU op Radio de Glazen Stad verzorg ik iedere zaterdag middag om 17:30 De tip van meneer de Groot de tips van meneer de Groot zijn huis, tuin en keuken tips en evenaren die van de Klazien uit Zalk.

Daarnaast heb ik iedere zaterdag avond tussen 18:00 en 20:00 het programma “De Groot draait door” programma met lekkere stevige muziek van toen en nu.

 

 06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST