Peter de Graaf

Via mijn broer (Stille Willem) kwam ik als jong ventje in aanraking met Radio De Glazen Stad. Hij was in de begintijd één van de drijvende krachten achter het station, dus toen er een plekje vrij kwam mocht ik zelf ook programma’s gaan maken. Een beetje ervaring met presenteren had ik wel want samen met Jan Nieuweling probeerde we regelmatig een feestje te maken met onze drive-in discotheek: DZN.
Geweldige tijden waren dat! Uiteindelijk kwamen er meisjes in het spel en toen het wat serieuzer werd verwaterde het radio maken. Na De Glazen Stad heb ik nog wel een paar uurtjes gevuld bij Radio Eldorado in Delft maar uiteindelijk werd het stil.
Eind vorig jaar sprak ik op het werk met collega Tom de Wit en hij was razend enthousiast over de nieuwe start van Radio Glazen Stad. Ook mijn bloed begon weer te kriebelen en dacht: “We kunnen het toch proberen..” Ik vond het geweldig dat ik na ruim 30 jaar de microfoon weer open mocht zetten. Er zijn zeer veel radiostations te vinden op internet maar ik denk dat we op de goede weg zijn om met het leuke team van De Glazen Stad onze plek daar tussen te vinden.


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST