Ron van het Hof

Even voorstellen, Jos Borgdorff, op de radio Ron van het Hof.
In de jaren 80 en 90 veel gedraaid en bezig geweest bij diverse piraten zenders en nadat dat eind jaren 90 een beetje ophield toch altijd op de achtergrond nog wel bezig geweest met het radio maken.
Eind 2005 heb ik een internet test stream aangezet en daar om het een beetje te laten klinken jingle’s in geprogrammeerd van Radio de Glazen Stad.
Dat klonk zo lekker dat ik besloot om er wat mee te gaan doen.
Op  januari 2006 werd de domeinnaam actief en werd de internet stream wekelijks geupdate zodat na enkele maanden 24uur per dag en 7 dagen in de week, een heel strak en fris klinkend ‘non-stop’ radio station te beluisteren was.

Begin 2011 liep ik samen met Leo Paalvast (Henk van Dijk) een rondje bij mij op de zaak, daar was nog een kantoor ruimte over, gekscherend zei ik: hier kunnen we een mooie live studio maken voor Radio de Glazen Stad, toen kon ik nog niet vermoeden wat daarna zou volgen !
De maanden daarna werd begonnen met opruimen, schilderen, studiomeubel bouwen en het inrichten en aansluiten van de studio apperatuur.
Via facebook zijn Leo en ik toen op zoek gegaan naar oude medewerkers van de Glazen Stad en werd er een Pre Launch van de studio gepland met de oud medewerkers als gast. Deze Pre Launch was op 01-11-2011 en werd een groot succes.
Vanaf die dag is iedere avond op Radio de Glazen Stad een live DJ te horen en in het weekeind zelfs de hele dag !
Zelf maak ik twee programma’s te weten de 3 om 3 muziek service (70’s en 80’s) op zondag morgen (10:00-12:00) en Beats Unlimited (Italo, disco, dance) op donderdag avond (22:00-24:00).


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST